Skype е софтуер за разговор с други хора от техните компютри или телефони. Използвайки Skype, можете да говорите свободно по целия свят.

Разговорите са с отлично качество на звука и са много сигурни, защото са криптирани и от двете страни. Дори не трябва да конфигурирате вашата защитна стена или маршрутизатор или друго приложение в мрежа.

Skype работи не само на Windows, но също така на Mac OS X, Linux и PDA устройства, които използват Pocket PC. До като говорите може да разменяте незабавно съобщения или да изпращате и получавате файлове.

 • Skype разговори – Skype разполага с всички функции на обикновен телефон, така че е още по-лесно да управлявате вашите разговори.
 • Видео обаждане – Виждате с кой говорите по едно и също време.
 • Добавяне на Skype и SkypeOut контакти – Добавяне на контакти, които използват Skype и тези, които използват обикновени телефони, за да можете да се обадите на повече хора.
 • Организиране на групи – Организиране на група контакти с определени имена, които може да ги споделяте с контактите си, така че и те да могат да говорят с тях.
 • Чат и емотикони – когато не е удобно да се проведе разговор има чат има незабавни съобщения (IM) за вашите контакти.
 • Групов чат – в случаите, когато е по-лесно да чатите, може да го правите това с всичките си приятели наведнъж.
 • Настройки на профил – може да променяте настройките така, както желаете, ако искате да не ви безпокоят.
 • Конферентна връзка – говорете с повече от един приятел в даден момент.
 • Внасяне на контакти – може да търсите в търсачката, за да намерите приятели, които вече имат Skype профил и да започнете да разговоряте с тях свободно.
 • Преглед на Outlook контакти – може да се свържете с Microsoft Outlook контакти бързо и директно от вашия списък с контакти.
 • Quickfilter и бързо набиране – Намиране на Skype контакти, последни разговори и контакти SkypeOut бързо и лесно.

Безплатни програми / софтуер – bezplatni-programi.com

Разгледайте всичките ни предложения за безплатни програми / безплатен софтуер за Wnidows, Android и други OS ( операционни системи ). Подбрали сме за вас, най-търсените, полезни и качествени програми, всичко на едно място. Лесно и бързо сваляне на програмките, директен линк към източника, за да не изпускате никога най-новата версия на Вашия любим софтуер.

компютърен сервиз пловдив, сервиз за компютри пловдив, сервиз за компютри, компютърни услуги пловдив, компютърни услуги, компютри, лаптопи, таблети, продажба, офис техника, принтери, уеб дизайн, хостинг, домейни, оналйн магазини, камери, системи за сигурност, видеонаблюдение plovdivpc.ml
Уеб хостинг, споделен хостинг, сървъри, VPS, Web Hosting, USA, CA, Europe - coolicehost.com
СЕО.БГ - СЕО оптимизация, seo, локално сео, изграждане на сайтове, уеб дизайн, реклама, онлайн магазини, маркетинг
Продавалник безплатни обяви реклама, купува, продава, електроника, компютри, лаптопи, смартфони автомобили, бусове и други