Shotcut е мощен кросплатформен видео редактор, който може да редактира и конвертира видеофайлове с най-различни формати.

Една от основните особености на Shotcut е смесването на видеа с различна резолюция и различна честота на кадрите.

Видеоклиповете могат да бъдат поставени на обща времева скала чрез обикновено издърпване и пускане, а след това да се внасят всякакви промени – да се настройва аудиото, да се коригират цветовете и баланса на бялото, да се използват филтри за наситеността на цветовете или за детайлността на видеото.

Всички промени могат да бъдат отменяни и повтаряни многократно. Интерфейсът на Shotcut е много удобен и е подходящ както за начинаещи, така и за опитни потребители. 
Лиценз: Безплатен (Open Source)
Поддържани OS ( операционни системи ): Windows, Linux, MacOS

Източник: www.kaldata.com

Безплатни програми / софтуер – bezplatni-programi.com

Разгледайте всичките ни предложения за безплатни програми / безплатен софтуер за Wnidows, Android и други OS ( операционни системи ). Подбрали сме за вас, най-търсените, полезни и качествени програми, всичко на едно място. Лесно и бързо сваляне на програмките, директен линк към източника, за да не изпускате никога най-новата версия на Вашия любим софтуер.

компютърен сервиз пловдив, сервиз за компютри пловдив, сервиз за компютри, компютърни услуги пловдив, компютърни услуги, компютри, лаптопи, таблети, продажба, офис техника, принтери, уеб дизайн, хостинг, домейни, оналйн магазини, камери, системи за сигурност, видеонаблюдение plovdivpc.ml
Уеб хостинг, споделен хостинг, сървъри, VPS, Web Hosting, USA, CA, Europe - coolicehost.com
СЕО.БГ - СЕО оптимизация, seo, локално сео, изграждане на сайтове, уеб дизайн, реклама, онлайн магазини, маркетинг
Продавалник безплатни обяви реклама, купува, продава, електроника, компютри, лаптопи, смартфони автомобили, бусове и други