PotPlayer е софтуер, който представлява мулти медиен плейър за Windows. Поддържа множество аудио и видео формати.

PotPlayer използва вградени кодеци, което прави излишна инсталацията на допълнителни пакети с кодеци. Допълнителни кодеци се инсталират само ако определен тип кодек липсва на вашия компютър и ще бъдете уведомени, за да се съгласите.

Елементите по интерфейса на PotPlayer са сведени до минимум, за да се отдели достатъчно пространство за картината, като в същото време остава възможността за достъп до всяка една функция на плейъра.

На предна линия са изведени най-често използваните контроли като спиране, стоп, усилване, отваряне на нов файл, секция за преглед на файла, която позволява оразмеряване и функция за зареждане на плейлист в нещо като панел, който може да се закачи навсякъде по десктопа. Същата възможност има и за контролния панел.

PotPlayer мулти медиен  Windows. множество аудио и видео формати медия плейър медиен плейър kaldata, безплатни програми, безплатен софтуер, bezplatni programi, bezplatni-programi.com, download bg
PotPlayer – kaldata.com download.bg

Както вече споменахме PotPlayer поддържа внушителен брой най-различни аудио и видео формати, като ще изброим само някои от тях – AVI, XVID, MPEG, FLV, WMV, MKV, OGM ,MOV, 3G, MP4 видео формати, както и за аудио – MP3, WAV, APE, FLAC, AAC и много други, а също и AC3 и DTS процесинг. Поддръжка за различни типове субтитри, както и SSA и ASS.

PotPlayer предлага и поддръжка за 3D, като поддържа множество типове 3D очила, с различни DVD, HDTV и TV устройства. Разполага с DXA, CUDA и QuickSync. Трябва да се вземат предвид и възможността за смяна на изгледа чрез различни скинове, а също така и интеграция в контекстното меню.

Софтуерът предлага и най-различни инструменти за подобряване на картината и звука, които включват честотни еквилайзери, цветова корекция, като настройките могат да се запишат, ако ви харесат.

PotPlayer е лек и бърз медия плейър, който с поддръжката си на множество аудио и видео формати, приятния си интерфейс и голям набор от инструменти и функционалност, го прави конкурент в сегмента на подобен софтуер и задължителен за всеки потребител.

Лиценз: Безплатен
Поддържани OS ( операционни системи ): Windows

Безплатни програми / софтуер – bezplatni-programi.com

Разгледайте всичките ни предложения за безплатни програми / безплатен софтуер за Wnidows, Android и други OS ( операционни системи ). Подбрали сме за вас, най-търсените, полезни и качествени програми, всичко на едно място. Лесно и бързо сваляне на програмките, директен линк към източника, за да не изпускате никога най-новата версия на Вашия любим софтуер.