Firefox е бърз и надежден уеб браузър с много възможности и плъгини, които може да изтегляте свободно от сайта на създаделя.

В подобрената версия Firefox предоставя много добро сърфиране в мрежата. Новият Firefox има бар за населено място, известен като “Awesome Bar”, който се научава, когато хората го използват и привеждане в съответствие с предпочитанията на потребителите, като предлага по-добро управление с течение на времето.

Производителност. Firefox е построена на върха на мощната нова платформа Gecko, в резултат на по-безопасен и по-лесен за използване продукт.

Сигурност. Firefox вдига летвата за сигурност. Новият зловреден софтуер и фишинг защита помага за защитата от вируси, червеи, троянски коне и шпионски софтуер, за да държи хората безопасно в Интернет.

Персонализиране. Всеки използва Интернет по различен начин, и Firefox позволява на потребителите да персонализират своя браузър с повече от 5000 добавки.

Безплатни програми / софтуер – bezplatni-programi.com

Разгледайте всичките ни предложения за безплатни програми / безплатен софтуер за Wnidows, Android и други OS ( операционни системи ). Подбрали сме за вас, най-търсените, полезни и качествени програми, всичко на едно място. Лесно и бързо сваляне на програмките, директен линк към източника, за да не изпускате никога най-новата версия на Вашия любим софтуер.

компютърен сервиз пловдив, сервиз за компютри пловдив, сервиз за компютри, компютърни услуги пловдив, компютърни услуги, компютри, лаптопи, таблети, продажба, офис техника, принтери, уеб дизайн, хостинг, домейни, оналйн магазини, камери, системи за сигурност, видеонаблюдение plovdivpc.ml
Уеб хостинг, споделен хостинг, сървъри, VPS, Web Hosting, USA, CA, Europe - coolicehost.com
СЕО.БГ - СЕО оптимизация, seo, локално сео, изграждане на сайтове, уеб дизайн, реклама, онлайн магазини, маркетинг
Продавалник безплатни обяви реклама, купува, продава, електроника, компютри, лаптопи, смартфони автомобили, бусове и други