iDeer Blu-ray Player е медия плейър за Windows, който идва с вградена поддръжка за Blu-Ray файлове. Докато Blu-ray дисковете стават все по-популярни и навлизат в живота ни, нуждата от добри плейъри, които да ги подкарват безпроблемно нараства неимоверно.

Все повече разработчици обръщат внимание на такъв вид плейъри, такива са и разработчиците на iDeer Blu-ray Player.

За разлика от другите продукти, които поддържат само Blu-ray дискове, Deer Blu-ray Player поддържа и повечето популярни аудио и видео формати. Програмата премахва различни видео защити, така че потребителят да може да се наслаждава на своята мултимедия, независимо от региона, където се намира, което се постига с различни кодеци, които са вградени в нея.

Гледането на видео и слушането на музика могат да се контролират много прецизно, с опции за синхронизиране на аудио пистите и видеото, а също така и премахване на определена аудио или видео писта. Програмата също така предлага различни аспекти на картинатаи варианти за деинтерлейсинг като Yadif, Blend, Phosphor, Linear и Mean.

Много полезна е функцията AirX, чрез която можете да достъпите вашето видео от различни портативни устройства като iPhone и iPad, чрез Wi-Fi връзка.

iDeer Blu-ray Player е в състояние да задоволи всички капризи дори и на най-претенциозния потребител със своята леснота на използване, богат брой поддържани формати, придружени с гладко видео и аудио предаване, което може да се контролира прецизно. Наличен е за Windows и Mac OS X.

За съжаление този софтуер повече няма да бъде поддържан след 2020-та година.

Лиценз: Demo
Поддържани OS ( операционни системи ): Windows, Mac OS X

Изтегляне: iDeer Blu-ray Player 1.11.7.2128 Windows

ИзтеглянеiDeer Blu-ray Player 1.11.7.2128 Mac OS X