PowerDVD Ultra е професионален медия плейър, който може да възпроизвежда DVD, 3D и HD в най-различни формати, на различни устройства като таблети, компютри, смартфони и др.

Множеството опции за подобряване на картината могат наистина да подобрят качеството на изображението, като ви дава възможност да загладите движенията и те да се извършват по-плавно или пък автоматично да коригирате цветовете, контраста и яркостта, като по този начин се подобри детайлността на картината.

PowerDVD Ultra поддържа голям набор от видео и аудио формати, както и различни типове изображение, като DVD, Blu-Ray, MKV, AVCHD от диск, FLAC, RAW изображения и др. Също така може да се преглежда медия от Youtube, Facebook и Flickr.

CyberLink PowerDVD Ultra – аудио-видео плейър, DVD, Blu-Ray, 3D, медия плейър, kaldata, безплатни програми, безплатен софтуер, bezplatni programi, bezplatni-programi.com
kaldata.com

Интересна възможност на PowerDVD Ultra е библиотеката, където може да се добавят всички видеа, музика и други медийни файлове от хард диска и по този начин да се разглеждат по-лесно и бързо, без нуждата да бъдат търсени, а и могат да се споделят с приятели директно оттам през DLNA и мобилни устройства.

Медията се организира в четири категории, според типа си. Отделно има и секция, която ви показва всичката медия от външни носители. Плейърът има и стандартна версия – PowerDVD Standard.

Лиценз: Trial
Поддържани OS ( операционни системи ): Windows

Безплатни програми / софтуер – bezplatni-programi.com

Разгледайте всичките ни предложения за безплатни програми / безплатен софтуер за Wnidows, Android и други OS ( операционни системи ). Подбрали сме за вас, най-търсените, полезни и качествени програми, всичко на едно място. Лесно и бързо сваляне на програмките, директен линк към източника, за да не изпускате никога най-новата версия на Вашия любим софтуер.

компютърен сервиз пловдив, сервиз за компютри пловдив, сервиз за компютри, компютърни услуги пловдив, компютърни услуги, компютри, лаптопи, таблети, продажба, офис техника, принтери, уеб дизайн, хостинг, домейни, оналйн магазини, камери, системи за сигурност, видеонаблюдение plovdivpc.ml
Уеб хостинг, споделен хостинг, сървъри, VPS, Web Hosting, USA, CA, Europe - coolicehost.com
СЕО.БГ - СЕО оптимизация, seo, локално сео, изграждане на сайтове, уеб дизайн, реклама, онлайн магазини, маркетинг
Продавалник безплатни обяви реклама, купува, продава, електроника, компютри, лаптопи, смартфони автомобили, бусове и други