Awesome Video Player е медиен плейър за видео, а това, което го отличава, е възможността за възпроизвеждане на няколко видео файла едновременно, в един и същ прозорец.

Плейърът се инсталира много лесно, бързо и безпроблемно, като не се предлагат програми от трети страни.

Интерфейсът е семпъл и добре организиран, като всичко необходимо е на един клик разстояние. В основния прозорец разработчиците предоставят информация за клавишните комбинации, които могат да са от полза на потребителя.

Не се предоставят множество опции, които да объркват използващия го, което ще е добре дошло за начинаещите потребители. Всичко се случва много лесно и с едно-две цъкания.

Awesome Video Player е медиен плейър за видео, видео плейър, медия плейър, безплатни програми, безплатен софтуер

Зареждането на файловете става с просто влачене в основния прозорец, а тези, които искат, могат да използват и предвидения бутон в менюто за тази цел или клавишната комбинация, която стандартно за много приложения е Ctrl+O. Awesome Video Player за Windows разполага с възможност за работа с плейлисти и дава възможност да се избере режим на работа между автоматично видео декодиране, хардуерно GPU декодиране или софтуерно CPU декодиране.

Това, което прави интересен този плейър е възможността да възпроизвежда няколко видео файла едновременно, в един и същ прозорец. Зареждането отново става само с влачене в основния прозорец, като позволява общ брой от 16 видео файла, които се възпроизвеждат по едно и също време.

Докато се възпроизвеждат файловете при поставена мишка върху тях се показват бутони за управление за всеки един от тях поотделно, за превъртане, паузиране, заглушаване, усилване, намаляване, бутон за повторение, както и информация за времетраенето, избрания начин на декодиране.

Като минус може да се изтъкне невъзможността за възпроизвеждане на аудио файлове, липсата на филтри и възможност за подобряване на картината, липсата на аудио еквилайзер, които са стандарт при съвременните видео плейъри.

Лиценз: Безплатен
Поддържани OS ( операционни системи ): Windows, MacOS, iOS

Безплатни програми / софтуер – bezplatni-programi.com

Разгледайте всичките ни предложения за безплатни програми / безплатен софтуер за Wnidows, Android и други OS ( операционни системи ). Подбрали сме за вас, най-търсените, полезни и качествени програми, всичко на едно място. Лесно и бързо сваляне на програмките, директен линк към източника, за да не изпускате никога най-новата версия на Вашия любим софтуер.