AIMP е музикален плейър за Windows, който идва с добър външен вид и удобни функции, които могат да ви накарат да го използвате. Предлага и конвертиране на аудио файлове.

Ако сте използвали и досега компютъра си за мултимедия, не би трябвало да имате проблеми с интерфейса на AIMP, който е удобен и изключително добре направен. Допълнително той може да бъде променян чрез скинове, които можете да свалите от интернет.

След първата инсталация програмата ще ви попита с кои файлови формати да се асоциира и да ги възпроизвежда по подразбиране. Списъкът с тези формати впечатлява – MP3, AAC, FLAC, MAC, M3U, OGG, OPUS, RMI, TTA, WAV, WMA и още много други.

В отделен прозорец можете да използвате конвертор на аудио файлове, който е много лесен за употреба. По подразбиране той може да конвертира само в няколко формата, но вие можете да разширите възможностите му чрез модули и плъгини.

AIMP аудио плейър музикален плейър,  безплатен софтуер, безплатни програми, калдата, kaldata

Не е необходимо да казваме, че като всеки уважаващ себе си музикален плейър, и AIMP има плейлист мениджър, чрез който можете да добавяте и премахвате песни, да правите плейлисти, да изполвате shuffle и повторение режимите и да запазвате плейлисти за по-късно използване. Вграденият еквилайзер пък ви дава възможност за прецизна промяна на голям диапазон от честоти. Един малък недостатък е липсата на пресети. Kaldata

Лиценз: Безплатен
Поддържани OS ( операционни системи ): Windows, Android

Безплатни програми / софтуер – bezplatni-programi.com

Разгледайте всичките ни предложения за безплатни програми / безплатен софтуер за Wnidows, Android и други OS ( операционни системи ). Подбрали сме за вас, най-търсените, полезни и качествени програми, всичко на едно място. Лесно и бързо сваляне на програмките, директен линк към източника, за да не изпускате никога най-новата версия на Вашия любим софтуер.

компютърен сервиз пловдив, сервиз за компютри пловдив, сервиз за компютри, компютърни услуги пловдив, компютърни услуги, компютри, лаптопи, таблети, продажба, офис техника, принтери, уеб дизайн, хостинг, домейни, оналйн магазини, камери, системи за сигурност, видеонаблюдение plovdivpc.ml
Уеб хостинг, споделен хостинг, сървъри, VPS, Web Hosting, USA, CA, Europe - coolicehost.com
СЕО.БГ - СЕО оптимизация, seo, локално сео, изграждане на сайтове, уеб дизайн, реклама, онлайн магазини, маркетинг
Продавалник безплатни обяви реклама, купува, продава, електроника, компютри, лаптопи, смартфони автомобили, бусове и други